Downtown Hustlers Crew - Organisation's forum

Forum stworzone dla organizacji DHC - informacje, pomoc i tym podobne.

#1 2009-12-13 22:10:01

Tropro.

Nowy użytkownik

Punktów :   

Scott Green

Trochę informacji IC
Imię oraz nazwisko postaci: Scott Green
Ksywka na dzielnicy: Scotti
Wiek postaci IC (wpisujemy wiek na jakim nasza postać przestanie "dorastać" - wiadomości na ten temat zostały zamieszczone na forum jak wykreować postać): 26
Coś o postaci: Moja postać jest zwykłym ćpunem, lecz zaczyna powoli rzucać nałogi i będzie starać się wejść na wyższy szczebel. Na pozór wydaję się głupi, ale w końcu jak to dzisiaj usłyszałem "książki nie ocenia się po okładce". Scott zna się dużo na temat broni, medycyny oraz mechaniki. Posiadł tą wiedzę będą w Border Guard.

Trochę informacji OOC
Imię bądź ksywka (nieobowiązkowo, jednak lepiej abyśmy się jakoś "znali"): Tropro, w realu mówią mi Wazyl - od nazwiska.
Jaką masz wiedzę na temat naszej organizacji: Uczę się. Jak na razie mam marną, lecz Grillu pomaga mi w zdobywaniu wiedzy w tym kierunku.
Jaką postać kreujesz: Ćpun.
Poprzednie postacie: Joel Deburn, Jacob Barrows, Peter Vercetti.
Dlaczego akurat Downtown Centre:  Ponieważ widzę, że nie macie stałych klientów i ćpunów na dzielnicy dodający klimat.
Coś od siebie: Kocham Was za RP i klimat. = D

Coś o mnie (skopiowane z forum xd): Cześć. Jestem Jakub i mam 15 lat. Mieszkam w dość dużej wsi w okolicach Ełk/Olecko. Moimi zainteresowaniami są gitary, muzyka jak i matematyka. Aktualnie uczę się gry na gitarze akustycznej. Najchętniej słucham zespołów rockowych&metalowych takich jak; DragonForce, Linkin Park, Green Day, Good Charlotte, Rise Against, Three Days Grace, Blink-182, System of a down, The Agonist, Slipknot, C.A.L.M (Polecam!), Bakflip, Killswitch Engage, Angels and Airwaves, Disturbet, Breaking Benjamin, Dope, TrustCompany i wiele, wiele innych kapeli. Lubię filmy kryminalne (np. CSI: Kryminalne zagadki, The Bones...) oraz dobre polskie seriale (np. Świat Według Kiepskich, Graczykowie...). Nie znoszę chamstwa oraz wywyższania się, ponieważ jest to nic innego jak ukazywanie własnego beztalencia i perfekcji w leczeniu swoich, i tak już wszystkim obojętnych, smutków oraz lamentów, które powodują u użytkowników forum skręty żołądka. Jeżeli chodzi o grę na LS-RP, zaczynałem od powstania do teraz z dużymi przerwami.

Pozdrawiam, Tropro aka Scotti.

Ostatnio edytowany przez Tropro. (2009-12-13 22:10:20)

#2 2009-12-13 22:12:51

Grillowany - Kevin

Administrator

Punktów :   

Re: Scott Green

Dobra, też masz dostępa : ) - niestety, nie mam grupy dla ćpunów, będziesz na grupie Youngersów : ). Podoba mi się Twoja gra, wnosisz coś na dzielnicę. Powodzenia.

Stopka forum

RSS