Downtown Hustlers Crew - Organisation's forum

Forum stworzone dla organizacji DHC - informacje, pomoc i tym podobne.

#1 2009-12-03 17:17:38

Bradley_Reedus

Ape

Punktów :   

Bradley Reedus

Trochę informacji IC
Imię oraz nazwisko postaci: Bradley Reedus
Ksywka na dzielnicy: Red
Wiek postaci IC (wpisujemy wiek na jakim nasza postać przestanie "dorastać" - wiadomości na ten temat zostały zamieszczone na forum jak wykreować postać): 21
Coś o postaci: Bradley wychowywał się na Comerance, najbardziej zajmowała się nim jego ukochana babcia, ponieważ rodzice spędzali dużo czasu na pracy by utrzymać dzieciaka. Większość jego rówieśników od dziecka miała jakiś kontakt z przestępczością. Brad' starał z tym nie zadawać, ale niestety jeden z jego najlepszych przyjaciół wyciągnął go na pierwszą akcje - mieli oni zamiar ukraść samochód. Przed skokiem Bradley był bardzo zestresowany, po prostu bał się. Jednak jakoś się udało ukraść te pierwsze auto, niestety jego przyjaciel go zdradził i przy najbliższej okazji uciekł - Bradley nigdy go już nie znalazł. Od tamtego momentu Red, gdy potrzebował dodatkowych pieniędzy kradł radia samochodowe, z czasem stało się to jego głównym zarobkiem.
Trochę informacji OOC
Imię bądź ksywka (nieobowiązkowo, jednak lepiej abyśmy się jakoś "znali"): Aaron, szuter, memło, memloslawie.
Jaką masz wiedzę na temat naszej organizacji: Prawdę mówiąc dość małą, dzisiaj mam zamiar ściągnąć, któryś z waszych filmów - chyba get rich die tryin' i może coś się dowiem.
Jaką postać kreujesz: Bradley jest dość wylajtowanym czarnuchem, nie śpieszno mu do bójek i strzelanin... Jest bardzo niecierpliwy i szybko może się z tego powodu zdenerwować przez co zaczyna naskakiwać na innych.
Poprzednie postacie: Aaron Howard, Wei Jiang.
Dlaczego akurat Downtown Centre: Spodobała mi się organizacja, nowy pomysł. Na dodatek ta dzielnica, super klimat. Grillu mnie też namówił, a że jest moim przyszłym mężem to się zgodziłem.
Coś od siebie: Tak na szybko napisane, nie mam siłyyyyyyyyy.

#2 2009-12-03 17:27:44

Grillowany - Kevin

Administrator

Punktów :   

Re: Bradley Reedus

Dobra, już i tak Ci tam zaakceptowałem, ale dobrze, że napisałeś : ).

Stopka forum

RSS